Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:25:16

Юристи надавали правову допомогу хворим бійцям

22.05.2017   13:58Агенцiя

В Чернігові представники місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та громадської організації «MART» відвідували хворих учасників АТО у 407 військовому шпиталі.

Такі заходи організатори проводять з метою надання всього спектру правових консультацій, роз’яснень та представництво їх інтересів в судах. Невирішених питань, що полягають у правовій площині у бійців вистачає.

Серед основних - отримання земельних ділянок, невиплачена грошова допомога до 5 травня, трудові питання, нарахування відсотків по кредитам за час участі в АТО, безкоштовне навчання дітей у вишах.

Як зазначив директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Володимир  Бобруйко, - ми два рази в квартал приходимо в цей шпиталь і надаємо консультації і роз’яснення, ну і відповідно, якщо у людей є які проблеми вони до нас звертаються і ми потім вже надаємо безоплатну вторинну правову допомогу.

Роботи для юристів вистачає, адже на лікуванні в шпиталі перебувають учасники АТО з усіх регіонів України.

Служителі Феміди  тривалий час надавали правові роз’яснення учасникам АТО з болючих для них соціальних питань, а для деяких в подальшому виявили готовність відстоювати їх права в суді.
 

Ігор Березинський

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.