Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:57:52

Змагання на кращого санітарного інструктора відбулись в оперативному командуванні "Північ"

19.05.2017   08:12Агенцiя

На базі 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" відбулись змагання на кращого санінструктора серед військовий частин з'єднання.

У змаганні взяли участь кращі санітарні інструктори, які били визначені у своїх військових частинах.

Програмою конкурсу передбачалось комплексне тактичне завдання на єдиному тактичному фоні де конкурсанти повинні були виконати найбільш важливі нормативи з надання медичної допомоги.

Кожен учасник зміг продемонструвати свої навички та вміння із зупинки критичної кровотечі, відновлення прохідності верхніх дихальних шляхів, оцінку та відновлення дихання, проведення огляду потерпілого, витягання потерпілого з бойової техніки, переміщуватися з пораненим з-під обстрілу в укриття тощо.
Переможців визначали за сумарною кількістю балів отриманих за практичну і теоретичну частину конкурсу.

Варто зазначити, що усі учасники змагання продемонстрували високі показники, як з практичної частини надання медичної допомоги, так і бази теоретичних знань медичної справи.

За словами голови організаційного комітету – начальника військово-медичної служби оперативного командування "Північ" полковника медичної служби Віталія Фурдика конкурсанти продемонстрували високий рівень фахової підготовки та польової виучки.
- кожен довів свою здатність самостійно працювати поза стаціонарними умовами та при необхідності у короткий час надати первинну медичну допомогу під час виникнення критичних ситуацій.

У підсумку змагання:
1 місце зайняла молодший сержант Олена Мазур;
2 місце молодший сержант Наталія Бондаренко
3 місце старший солдат Ірина Горбова
Переможець буде представляти оперативне командування "Північ" в конкурсі на кращого санітарного інструктора Збройних Сил України.


Прес-служба оперативного командування "Північ"

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.