Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:03:37

Поліція Чернігівщини підбила підсумки роботи за чотири місяці року

15.05.2017   08:05Агенцiя

Підсумки роботи поліції Чернігівщини за чотири місяці 2017 року проаналізували на розширеній нараді керівництва Головного управління Національної поліції в області, яке відбулося в залі колегій ГУНП.

13 травня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. У вступному слові керівник поліції Чернігівщини зазначив, що показники роботи територіальних підрозділів залишають бажати кращого. Не всі територіальні підрозділи спрацювали на повну силу. Саме до начальників таких відділів і відділень у керівництва ГУНП області й були питання стосовно шляхів підвищення ефективності розкриття та профілактики злочинів.

На нараді піднімалися питання щодо розкриття таких соціально небезпечних злочинів, як шахрайства, стану відшкодування збитків потерпілим, розшуку викраденого майна та інші напрямки.

Очільник поліції Чернігівщини звернув увагу деяких керівників відділів та відділень поліції на недостатню якість оперативної діяльності.

Учасники наради розглянули результати роботи слідчих підрозділів, кримінальної поліції ГУНП області та дільничних офіцерів у звітному періоді, визначили причини та умови наявних недоліків, обговорили заходи, які слід вжити для підвищення ефективності оперативно-службової діяльності поліції в подальшому.

В цьому контексті розглядався стан організації розкриття та розслідування злочинів, насамперед тяжких та особливо тяжких. Тут також не обійшлося без пошуку шляхів боротьби з недоліками.

Розширена нарада керівництва ГУНП обговорила динаміку встановлення систем візуального спостереження в районних центрах області та подальші перспективи до їх удосконалення. Із звітами про хід встановлення цих систем та ефективність їх роботи прозвітували начальники територіальних відділів та відділень ГУНП області.

Підбиваючи підсумки наради, начальник ГУНП в області Едуард Альохін з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності, визначивши терміни їх виконання. Він також довів до відома керівників, що робота кожного поліцейського буде оцінена по заслугах у преміальних відсотках, а зарплата буде напряму залежати від показників у роботі. Ряд поліцейських за підсумками наради щодо неналежних показників їх роботи за чотири місяці поточного були депремійовані.

Також Едуард Альохін нагадав керівникам про необхідність тісної взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та активістами.

Керівник поліції Чернігівщини звернув увагу присутніх на недопущенні в області фактів так званих рейдерських захоплень підприємств, організації рейдерами масових безладів та поставив задачу чітку відстежувати всі передумови до подібних протиправних дій.

Після наради заступник начальника ГУНП Олександр Потапенко провів для начальників територіальних відділів та відділень поліції екскурсію черговою частиною з метою їх ознайомлення з принципами та результатами роботи систем відеоспостереження для охорони публічного порядку та виявлення угнаного автотранспорту. Також керівники підрозділів ознайомилися з роботою ситуаційного центру ГУНП.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.