Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:18:37

Впродовж минулої доби рятувальники тричі надали допомогу населенню

11.05.2017   11:45Агенцiя

10 травня о 08:47 до Управління ДСНС України у Чернігівській області зателефонували медичні працівники з проханням надати допомогу в транспортуванні 63-річної хворої жінки з квартири шостого поверху до карети швидкої допомоги.

Рятувальники Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС, які прибули до місця виклику, на ношах перенесли жінку до автівки для подальшого її перевезення до медзакладу.

За аналогічних обставин рятувальники аварійно-рятувальної частини надали допомогу медпрацівникам в транспортуванні до власної квартири 78-річного хворого чоловіка, який не міг самостійно пересуватись.

Інше повідомлення до Служби порятунку "101" надійшло о 13:07. Телефонувала мешканка обласного центру з проханням відчинити двері власної квартири, в якій залишилася зачиненою її 2-річна донька.

Оперативно за викликом прибули рятувальники пожежно-рятувальної частини. По висувній драбині вони потрапили на балкон, що на другому поверсі та за допомогою спецінструменту відчинили двері. На щастя, за відсутності матері з дитиною нічого не трапилось.
   
Всього для надання допомоги населенню було залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

   
УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.