Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:28:51

Чернігів відзначив День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні без грубих порушень публічного порядку

10.05.2017   07:39

Традиційне покладання квітів та вінків у сквері Попудренка та Меморіалу Слави на Болдиній горі в Чернігові відбулося без грубих порушень публічного порядку. Поліція несе службу в місцях масового відпочинку громадян.

Крім піших нарядів, публічний порядок в обласному центрі охороняють й автопатрулі, кожен екіпаж оснащений за сучасними стандартами патрульної поліції.

Що стосується урочистостей то вони пройшли спокійно в два етапи. У сквері імені Попудренка керівництво області і міста, представники органів влади та місцевого самоврядування, керівники установ та організацій міста, громадяни поклали квіти до могили воїнів, які загинули, визволяючи Чернігів. Потім урочистості перемістилися до Меморіалу Слави на Болдиній горі.

Поліція забезпечувала публічний порядок на заходах та супроводжувала колонну автобусів, які перевозили ветеранів та учасників пам’ятних заходів до Меморіалу на Болдиній горі.

Високопосадовці, ветерани, правоохоронці, жителі міста вклонилися могилі Невідомого солдата і поклали квіти до вічного вогню, прогримів військовий салют, була відправлена заупокійна панахида за всіма загиблими у Другій світовій війні.

Під час урочистостей поліцейські помітили двох громадян у військовій польовій формі радянського зразку. В одного з них на однострої була прикріплена так звана "георгіївська" стрічка. Громадян правоохоронці запросили до Чернігівського відділу поліції, де їх діям буде надана правова оцінка.

Правоохоронці продовжують нести службу з охорони публічного порядку в обласному центрі та містах і селищах Чернігівської області.


Сектор комунікації Поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини