Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:27:23

Унікальна техніка Чернігівського ремзаводу цікавить іноземних покупців

05.05.2017   09:17Агенцiя

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко поспілкувався з естонським аташе з питань оборони Рісто Лумі та першим секретарем з питань оборонної політики Посольства Фінляндії в Україні Юхою Пікканеном щодо можливої подальшої співпраці. Акцент — на взаємодії у сфері оборонпрому.

Мова також йшла про плани щодо налагодження взаємодії у сфері культури, зокрема туризму.

Цього ж дня разом із заступником директора Департаменту економічного розвитку ОДА Сергієм Меженним іноземні гості ознайомилися з роботою ПП «171Чернігівський ремонтний завод». Варто зауважити, що Естонія уже купувала техніку з чернігівських цехів. Сьогодні ж більш детально говорили про виробництво важких механізованих мостів ТММ-ЗМ на базі модернізованого автомобіля КрАЗ.

До складу ТММ-3М входять чотири прольоти, довжина кожного — 10,5 метра. Отже, міст здатний перекривати водні перешкоди завширшки 40 метрів та завглибшки до 3 метрів. При цьому механізм може витримувати навантаження до 60 тонн. Нині підприємство активно співпрацює із провідними науково-дослідними установами України в напрямку збільшення цієї характеристики до 70–80 тонн.

Кожна з машин, що входять до складу важкого механізованого мосту, успішно пройшла випробування.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини