Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:16:24

Протягом кількох годин у Чернігові сталися дві ДТП, в яких постраждали люди

10.04.2017   14:28

9 квітня о 14.30 на лінію «102» надійшла інформація, що на перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Мстиславська сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мотоцикла й автомобіля.

За вказаною адресою був направлений екіпаж патрульної поліції.
Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що в ДТП постраждав водій мотоциклу – 22-річний чернігівець.

Його із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і закритим переламом ноги забрала карета швидкої медичної допомоги.

За попередньою інформацію, яку правоохоронці встановили на місці, водій автомобіля ВАЗ-21099 рухався вулицею Мстиславською в бік вулиці Героїв Чорнобиля, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги мотоциклу марки Honda і зіткнувся з ним.

За висновком медогляду на стан алкогольного сп’яніння, водій автомобіля був тверезим. На місце аварії викликали слідчого з оформлення ДТП.

Того ж дня о п’ятій вечора надійшла інформація про ще одне ДТП, в якому також постраждала людина. На перехресті вулиць Рокоссовського та Седнівська автомобіль ВАЗ-21102 на пішохідному переході наїхав на жінку.

За попередньою інформацією, 29-річна жінка намагалася перетнути проїжджу частину пішохідним переходом на заборонний сигнал світлофора.

Постраждалу із саднами та забоями забрала карета швидкої медичної допомоги.

Патрульна поліція звертається до всіх учасників дорожнього руху: будьте уважними, не порушуйте правила дорожнього руху. Нехтування правилами дорожнього руху може призвести до трагедії.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.