Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:27:43

Визначили кращі роботи обласного етапу дитячого конкурсу з безпеки дорожнього руху

10.04.2017   14:23Агенцiя

В Чернігівському обласному палаці дітей та юнацтва поліцейські та освітяни оцінили роботи дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Щорічний конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу Національної поліції України.

Участь у конкурсі брали хлопчики й дівчатка з усієї Чернігівщини, які змагалися за трьома віковими категоріями - від 5 до 9 років, від 10 до 13 років та від 14 до 17 років. ф

Діти подали на конкурс малюнки, вишивку, аплікації, фотографії та інші тематичні роботи з безпеки дорожнього руху. У своїх роботах школярі відобразили різні дорожні ситуації, наслідки незнання і недотримання Правил та закликали усіх учасників дорожнього руху бути взаємоввічливими на дорогах заради збереження підростаючого покоління та найціннішого що має людина - власного життя.

Компетентне журі конкурсу, переглянувши кращі роботи, відзначило їх високий мистецький рівень, емоційну наповненість, зворушливу дитячу безпосередність у висвітленні теми, застосування найрізноманітніших технологій малюнку.

Відібрані роботи братимуть участь у Всеукраїнському відборі, що відбудеться в Києві. Переможців чекають цінні подарунки.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини