Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:19:02

Про пільговий день для проїзду в громадському транспорті до дачних масивів

07.04.2017   14:45

Як і минулого року, у 2017-му протягом теплих місяців (а саме в період з14 квітня до 15 жовтня) на міських автобусних маршрутах громадського транспорту, які перевозять чернігівців до дачних масивів, один день на тиждень пасажири всіх пільгових категорій, в тому числі пенсіонери, зможуть їздити безкоштовно.

Таке рішення прийняв на своєму засіданні виконком Чернігівської міської ради.

Пільговим днем буде четвер.

Безкоштовні перевезення будуть здійснювати по 1 (одному) автобусу на кожному з 9-ти «дачних» міських маршрутів (№№ 2, 3, 5, 9, 16,18, 22а, 46, 47). Виключення становитиме тільки маршрут №46, на якому таких автобусів буде 2.

На таких автобусах буде напис «ПІЛЬГОВИЙ».

Докладний розклад руху саме пільгових автобусів буде оприлюднений додатково в найближчі дні.

На сьогодні в Чернігові проживає близько 80 000 чоловік, які мають право безкоштовного проїзду в громадському транспорті. Це близько 20 категорій пільговиків. З них можливість безкоштовного проїзду на «дачному» маршруті в пільговий день після цього рішення виконкому, окрім пенсіонерів за віком, набувають інваліди ІІІ групи.

Безкоштовним для них у визначених автобусах стає проїзд на будь-якому відрізку маршруту, не залежно від того, по місту чи поза ним.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини