Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:49:49

Про охорону водних біоресурсів у період весняно-літньої заборони та дотримання режиму тиші у 2017 році

03.04.2017   10:43Агенцiя

У зв’язку з початком сезону тиші з 01 квітня по 15 червня та періоду весняно-літньої заборони на вилов риби та інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах області виникає нагальна необхідність посилення державного нагляду (контролю) за дотриманням законодавства з питань збереження, відтворення та використання водних біоресурсів та консолідації зусиль з цією метою усіх заінтересованих державних органів.

Саме з цією метою щороку проводиться операція «Нерест», до якої залучаються державні органи екологічного контролю, органи рибоохорони, органи внутрішніх справ, громадські організації та об’єднання природоохоронного спрямування, засоби масової інформації.

Наказом Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернігівській області від 17.03.2017 № 20-о встановлено весняно-літню заборону на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних управлінню в 2017 році.

Для задоволення потреб рибалок в аматорському вилову риби затверджено перелік місць, відкритих для любительського рибальства в період весняно-літньої заборони 2017 року.

Департамент екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації пропонує дотримуватись вимог природоохоронного законодавства та законодавства у сфері охорони, використання і відтворення риби та інших водних живих ресурсів, нормативно-правових актів стосовно заборони та обмеження лову риби та інших водних живих ресурсів на час проведення заходу з охорони риби в період нересту 2017 року на водоймах Чернігівської області.


Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини