Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 12:25:05

Поліція розслідує факт завдання ножового поранення містянину

07.03.2017   11:14

Кримінальна поліція Чернігівського відділу поліції затримала жінку, яка після спільного розпиття алкоголю кухонним ножем поранила свого співмешканця.

5 березня до поліції надійшло повідомлення, що з місця проживання до міської лікарні каретою швидкої медичної допомоги був доставлений чоловік з проникаючим ножовим пораненням живота з ушкодженням кишечнику та поміщений до реанімації. Пацієнт перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За орієнтуванням чергової частини на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські відділу.

В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що цього дня потерпілий у себе в квартирі разом із співмешканкою розпивали спиртні напої. Між подружжям виникла сварка, яка переросла у бійку. Жінка почала лупцювати співмешканця, а потім нанесла чоловікові удар кухонним ножем в живіт. Допомогу синові викликав батько потерпілого, який був свідком події, він же викликав «швидку» та поліцію.

Жінку затримали та на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) – карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває розслідування триває.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини