Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:46:39

Стан чернігівських спецпризначенців, поранених під час затримання озброєного злочинця, стабілізувався

01.03.2017   07:47

Двоє поліцейських, які отримали осколкові поранення від вибуху гранати, отримують повноцінне лікування в одній з лікарень Чернігова.

27 лютого в ході операції, проведеної підрозділом спецпризначення ГУНП в Чернігівській області в одному із спальних масивів Чернігова, був затриманий озброєний автоматичною зброєю раніше засуджений наркоман, підозрюваний у скоєнні низки особливо тяжких злочинів.

На рахунку підозрюваного - напад на чернігівський ломбард, в ході якого зловмисник з автомата тяжко поранив у голову працівника установи, випустивши більше двох десятків куль.

Під час затримання злочинець, відчуваючи розплату, кинув під ноги бійцям гранату Ф-1. Від вибуху дістали осколкові поранення двоє правоохоронців.

Поранених негайно доставили до лікувального закладу, де їм були зроблені операції.

Як повідомив завідувач травмотологічного відділення Чернігівської міської лікарні №2 Сергій Титов, тяжкопоранений боєць отримав численні осколкові поранення ніг і руки та проникаюче поранення живота з пошкодженням печінки.

Його стан стабільно тяжкий, але загрози для життя немає. Поліцейський опритомнів і знаходиться в реанімації. Пацієнт отримує лікування в повному обсязі. Попереду в нього тривалий період лікування та реабілітації.

Інший поліцейський з осколками у гомілці та стегні також був прооперований. Частина осколків була видалена, за іншими медики спостерігатимуть, можливо, їх вийматимуть пізніше. У поліцейського перспектива на швидке одужання.

Обох бійців уже провідали близькі родичі, правоохоронці тримаються по-бойовому і налаштовані на позитив.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини