Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:28:19

Фахівці ДСНС перевірили боєздатність підрозділу місцевої пожежної охорони Вертіївської територіальної громади

18.02.2017   09:04

16 лютого фахівці апарату Управління та Ніжинського міськрайонного відділу У ДСНС України у Чернігівській області перевірили стан боєздатності місцевої пожежної команди, яка забезпечує безпеку на території Вертіївської територіальної громади Ніжинського району.

Слід зазначити, 11 населених пунктів обслуговують два підрозділи місцевої пожежної охорони, що розташовані у селах Вертіївка та Мала Кошелівка. Зазначені формування вже в цьому році тричі залучались до ліквідації пожеж.

В ході перевірки фахівці ДСНС України визначили, що підрозділ знаходиться у боєздатному стані. Організоване чотирьохзмінне чергування, на яке щодоби заступає 2 вогнеборця. Пожежна автоцистерна на базі шасі автомобіля ЗІЛ-130 знаходиться у справному стані, заправлена пальним, створений запас паливо-мастильних матеріалів, а також в наявності протипожежне озброєння та інвентар. Приміщення пожежного депо опалюється й забезпечене мобільним і стаціонарним зв'язком. Для вогнеборців придбаний бойовий одяг.

Як зазначив голова територіальної громади Олександр Мороз, вживаються усі можливі заходи аби підрозділи місцевої пожежної охорони постійно перебували у боєздатному стані та були готові до виконання завдань по ліквідації пожеж, надзвичайних подій і надання допомоги населенню. Крім того, голова підкреслив, що, наразі, вирішуються питання і є певні напрацювання аби вже в цьому році оновити пожежну техніку на більш сучасну та з підвищеною прохідністю для забезпечення роботи підрозділів у важкодоступних місцях сільської місцевості.

Слід відмітити, що на Чернігівщині у минулому році розпочали свою діяльність 3 місцеві пожежні команди, а на 2017 рік задекларовано створення ще десяти місцевих пожежних команд, що покращить стан організації пожежогасіння у сільській місцевості.
   

У ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини