Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:08:06

В Головному управлінні Нацполіції відбулася прес-конференція про старт додаткового набору до поліції

17.01.2017   08:07Агенцiя

Із журналістами зустрівся начальник управління кадрового забезпечення ГУНП полковник поліції Віктор Шанській.

В прес-конференції за участю представників електронних та друкованих ЗМІ також взяли участь начальник сектору відбору та атестування поліцейських головного управління кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Писаренко та інспектор цього сектору Яна Кондратій.

Відкриваючи прес-конференцію, Віктор Шанський повідомив, що з 16 січня на Чернігівщині розпочався додатковий набір до лав Національної поліції. Він розповів про умови та критерії відбору кандидатів, які мають заповнити 30 вакантних посад слідчих та 10 посад оперативників. Держава обіцяє майбутнім правоохоронцям досить гідну платню – від 7 до 9 тисяч гривень.

Пройти відбір можуть не тільки цивільні кандидати, а й ті, хто раніше носив міліцейські погони. Для цього створений центр відбору та проведення атестування поліцейських, який знаходиться у Чернігові в адмінприміщенні Чернігівського районного відділення поліції по вулиці Шевченка, 116А.

Начальник сектору відбору та атестування поліцейських головного управління кадрового забезпечення Національної поліції України Сергій Писаренко розповів, що персонал їх підрозділу сам пройшов ретельний відбір і з 15 кандидатів відібрали тільки трьох працівників. Конкурс організований таким чином, щоб максимально зменшити можливість навіть найменшої корупції чи «волокити» під час конкурсу. Всі тестування, комісії та співбесіди будуть записуватися на відео.

Як зазначила інспектор сектору відбору та анкетування Яна Кондратій, молодь і люди старшого віку після заповнення онлайн анкети на сайті ГУНП в Чернігівській області https://cn.npu.gov.ua/uk/publish/article/125321 що є підтвердженням надання заявки на участь в конкурсі, кандидати подають необхідні документи до центру відбору та проведення атестування поліцейських. Конкурс проходитиме у декілька етапів.

Спочатку - тести на загальні здібності та знання законів. Аби пройти до наступного етапу, конкурсантам треба набрати 50 балів зі 120 можливих.

Також на них очікує медичне обстеження, здача нормативів з фізпідготовки, психологічне тестування, співбесіда з членами поліцейської комісії. Конкурсантів, які пройшли відбір, обиратимуть за рейтингом.

Як повідомив начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області полковник поліції Віктор Шанський, поліцейських розподілятимуть на посади по всій області. Віктор Миколайович підкреслив, що вже у лютому буде проведений наступний відбір до поліції.

Прийом онлайн-заяв та документів на вакантні посади слідчих та оперативників триватиме до 26 січня.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини