Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:24:50

Патрульні знайшли винуватця ДТП у барі

12.01.2017   13:21

10 січня близько десятої вечора екіпаж патрульної поліції отримав інформацію, що в мікрорайоні Масани сталася дорожньо-транспортна пригода – пікап ІЖ-271723, виїжджаючи з парковки, зачепив автомобіль «Ланос».

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що винуватець аварії зник. На парковці знаходилося кілька громадян. Вони бачили сам момент ДТП та чоловіка, який перебував за кермом пікапа. Свідки аварії надали правоохоронцям опис водія.

За деякий час патрульні знайшли зниклого водія в одному з барів неподалік місця ДТП. Коли чоловіка доставили на місце, його впізнали свідки.

Громадянин не заперечував, що перебував за кермом пікапа у момент аварії. І навіть підтвердив, що вживав алкоголь після скоєння ДТП та погодився пройти тест на вміст алкоголю. Результат тесту, зафіксований у присутності свідків, – 1, 53 проміле.

Патрульні склали на водія адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 130 (вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) та ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини