Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:49:30

"По гарячих слідах" затримали заїжджого крадія

05.01.2017   13:43

Оперативники кримінальної поліції Новгород-Сіверського відділу поліції швидко вирахували та затримали зловмисника, який обікрав господарське приміщення місцевого мешканця.

До Новгород-Сіверської поліції звернувся мешканець міста з повідомленням про те, що з його господарського приміщення було викрадено чимало цінних речей: мопед, човновий двигун, два гумових човни, два тримери, бензопилку, шліфмашинку та болгарку.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на виклик, правоохоронці оглянули місце злочину, вилучили речові докази та почали опитувати жителів навколишніх будинків.

В процесі огляду місця події оперативниками було встановлено, що зловмисник був на автомобілі, прикмети ймовірної автівки злодія надали мешканці вулиці, де сталася крадіжка – сусіди потерпілого.

«По гарячих слідах» поліцейські вирахувати та затримати крадія. Ним виявився 29-річний мешканець Сумської області. Про свою причетність до злочину він заперечувати не став та в усьому зізнався. Частина викраденого у нього вилучена.

За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Слідство триває.

 

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини