Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:23:43

Молодіжний конкурс "Громадський простір" (Publik Space)

19.12.2016   17:13Агенцiя

Чернігівська обласна агенція регіонального розвитку «Вектор» оголошує молодіжний конкурс «Громадський простір» (Publik Space).

Громадський простір, як об’єкт міського простору, це доступне, комфортне, захищене і цікаве для проведення часу середовище.                                                        
Нова тенденція розвитку міста, коли старі підприємства відчиняють «двері» до міста, інтенсивно  втілюється в  розвинених країнах і сприяє створенню громадського простору .  Втілення в практику  ідей  Молодіжного конкурсу «Громадський простір» доцільно  розглядати  в районі Ремзаводу,  на базі старого підприємства. Тут вже розпочато  створення середовища «Publik Space RemZavod».

Конкурс «Громадський простір» (Publik Space) складається з 3 номінацій та 2 етапів:  

Номінації:
1. Інноваційні  ідеї  розвитку туристичної привабливості 
2. Соціальні  проекти 
3.Конкурс бізнес-ідей (стартапів)

Етапи:
І етап – це конкурс  ідей.  За поданими  роботами до 15 лютого 2017 року , будуть визначені  переможці , які   отримають нагороди  і здобудуть можливість участі в ІІ етапі. 
Преміальний фонд конкурсу 50 тис.грн.
ІІ етап – це розробка  проектів  для участі у конкурсі на  отримання  грантової  підтримки.

Подача проектів на конкурс  до 30 квітня 2017 року.

З умовами участі в  Молодіжному конкурсі «Громадський простір» можна ознайомитись за адресою: http://www.remzavod.biz/a67.html

Контакти : тел. +380(4622) 5-31-50,  molotok2006@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини