Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:28:07

Проблеми вирішуються в діалозі

15.12.2016   09:26Агенцiя

Проблеми водопостачання жителям селища Парафіївка та села Южне обговорили 14 грудня, учасники наради, яку провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

Мова йшла про встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення мешканцям зазначених населених пунктів.

В обговоренні взяли участь директор Департаменту ЖКГ ОДА Юрій Євтушенко, голова Ічнянської РДА Олександр Бондар та представники надавача послуг – комунального підприємства водоканалізаційного господарства «Ічень».

– Комунальні платежі – одна з найболючіших тем сьогодення. Однак, ми розуміємо, що за надані послуги треба платити. Адже на ремонт і модернізацію обладнання та мереж підприємствам життєзабезпечення потрібні неабиякі кошти, – зазначив Юрій Євтушенко, коментуючи ситуацію, що склалася на КП ВКГ «Ічень».

Врегулювання тарифної політики є необхідною умовою для безперебійного функціонування комунальної сфери.

Проте, у Парафіївці та Южному тарифи залишися непереглянутими через відмову місцевої селищної ради.

Як зазначив директор КП ВКГ «Ічень» Іван Царенко, саме тому його підприємство несе збитки, які на сьогодні вже становлять близько 35 тисяч гривень.

– Вихід з непростої ситуації, що склалася, можливий лише через конструктивний діалог за участі усіх сторін. Головне, щоб люди вчасно отримували якісні комунальні послуги, – підсумував Сергій Сергієнко.

За результатами обговорення він доручив Департаменту ЖКГ облдерджадміністрації провести виїзну нараду за участі Ічнянської райдержадміністрації та виконавчого комітету Парафіївської об’єднаної територіальної громади.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини