Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:56:08

Городнянська поліція затримала автозлодія та грабіжника

23.11.2016   14:11

Завдяки чітким злагодженим діям поліцейські Городні протягом дня знайшли викрадений автомобіль та затримали грабіжника. Майно повернуто власникам.

До поліції звернувся житель Городні і повідомив, що від будинку угнали його легковик «ВАЗ-2107». Ключі та документи знаходилися в автомобілі.

Поліція негайно ввела в дію оперативний план «Перехоплення». Були виставлені кордони на ключових шляхах та поінформовано сусідні територіальні відділення поліції.

Проаналізувавши можливі шляхи руху зловмисника, правоохоронці розпочали патрулювання в бік Сновська. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання кримінальна поліція «по гарячих слідах» на автодорозі біля сусіднього райцентру затримала вказаний автомобіль. Викрадачем виявився раніше судимий мешканець Городні, який перебував у нетверезому стані. Автомобіль вилучено та повернуто власнику.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Коли задіяні в оперативному плані «Перехоплення» поліцейські поверталися на базу, вони отримали повідомлення чергової частини про грабіж.

В Городні невідомий відібрав у селянина велосипед «Santana» та поїхав в напрямку місцевого автовокзалу. Правоохоронці взяли на борт потерпілого і почали прочісувати вулиці. Невдовзі чоловік упізнав у одному з перехожих свого кривдника. Раніше судимий місцевий житель уже встиг приховати велосипед, плануючи його продати.

Велосипед вилучено та повернуто власнику.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини