Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:51:01

Заступника начальника виправної колонії підозрюють у вимаганні хабаря

19.11.2016   20:55Агенцiя

Прокуратура Чернігівської області повідомила про підозру заступнику начальника установи виконання покарань за одержання неправомірної вигоди

Слідчим  відділом прокуратури області повідомлено про підозру заступнику начальника виправної колонії, який достовірно знаючи, що у одного із засуджених настали підстави згідно КК України та КВК України для застосування пільг у вигляді заміни невідбутої частини покарання більш м'яким, висунув йому вимогу сплатити 2 тис грн неправомірної вигоди для незастосування до нього заходів дисциплінарного впливу та позитивне вирішення  вказаного питання.

Дії  правоохоронця кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), за якою передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Наразі тривають необхідні слідчі та процесуальні дії.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини