Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:33:37

Керівник Головного управління ДФС у Чернігівській області до кінця року обіцяє провести зустрічі у всіх районах області

02.11.2016   09:49Агенцiя

Керівник Головного управління ДФС у Чернігівській області Олексій Барановський проводить виїзні зустрічі з представниками бізнесу, територіальних громадських об'єднань підприємців, профспілок тощо.

Метою – є обговорення проблемних питань, що виникають у роботі суб’єктів господарювання та здійснення у межах компетенції відповідних заходів для їх вирішення.

Розпочались виїзні зустрічі в жовтні. Протягом місяця керівник фіскальної служби встиг поспілкуватись із представниками бізнес-спільноти та громадськості Ріпкинського, Городнянського, Менського, Щорського, Корюківського, Ніжинського, Носівського, Козелецького та Бобровицького районів.

Під час свого виступу перед платниками податків, очільник фіскального органу області наголошував на необхідності своєчасної та повної сплати податкових зобов’язань.

За його словами, фіскальна служба області налаштована на взаємодію та партнерські стосунки з бізнесом, який сплачує податки.
Сумлінне виконання платниками податків зобов’язань перед бюджетами усіх рівнів, насамперед, гарантуватиме національну безпеку, забезпечить інвестиційну привабливість регіону та всієї країни в цілому, що в подальшому, сприятиме зростанню економіки», - підкреслив під час зустрічі в Козельці Олексій Барановський.

В ході спілкування  учасники заходу мають змогу отримати відповіді на проблемні питання, що виникають у процесі  господарської діяльності та надати свої пропозиції щодо роботи фіскального органу.
В листопаді виїзні зустрічі продовжаться та триватимуть до кінця поточного року згідно затвердженого плану.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.