Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:16:59

Відбір кандидатів на посаду регіонального директора чернігівської Укрпошти відбудеться 6 грудня

01.11.2016   14:23Агенцiя

Співбесіда із кандидатами на посаду регіонального директора «Укрпошти» у Чернігівській області відбудеться в Чернігові 6 грудня, а документи для участі у відкритому відборі можна подати до 18 листопада.

Після цього, протягом листопада-грудня відбудеться інтерв’ю з кандидатами на посади регіональних директорів та кандидатів для формування кадрового резерву ще з 11 областей, де також проводитиметься відкритий відбір.

Метою нової керівної команди Укрпошти є здійснення швидкої ринкової трансформації компанії, та перетворення Укрпошти на ефективну, прозору, сучасну технологічну компанію, яка буде надавати своїм клієнтам послуги найвищої якості та посилить свої позиції на ринку поштових, фінансових та логістичних послуг. Для цього Укрпошта здійснює пошук фахівців, що допоможуть підвищити якість та ефективність управління регіональними дирекціями компанії.

Подача документів для претендентів із Львова завершується 4 листопада, співбесіда відбудеться 17 листопада. Подача документів для претендентів із Дніпра та Запоріжжя завершується 11 листопада, а співбесіду проведуть 25 та 26 листопада відповідно.

Для кандидатів із Херсонської, Миколаївської, Одеської, Харківської, Сумської, Полтавської, Черкаської та Вінницької областей документи для участі у відкритому відборі та кандидатів для формування кадрового резерву потрібно подати до 18 листопада. Співбесіди будуть проводитися у Херсоні, Миколаєві та Одесі – 2-3 грудня, у Харкові, Сумах, Полтаві – 9-10 грудня, у Черкасах – 15 грудня та у Вінниці – 20 грудня.

Відкриті відбори в інших регіонах відбудуться на початку 2017 року про що буде оголошено додатково.

Запрошуємо взяти участь у відкритому відборі на посади директорів та кандидатів для формування кадрового резерву.

Документи слід надсилати на електронну адресу: ukrposhta.hr@gmail.com.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини