Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:29:26

Діалог з аграріями

19.10.2016   08:02Агенцiя

Чернігівська ОДПІ виступає за налагодження ефективного діалогу з громадськістю та бізнесовими колами.

руки

руки

Про це перший заступник начальника Чернігівської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області Володимир Луценко повідомив під час проведення особистої зустрічі з представниками аграрного сектору економіки Чернігівського, Городнянського, Ріпкинського та Куликівського районів за участі керівників зазначених відділень.

На зустрічі йшлося про ефективну взаємодію з бізнесом шляхом мінімізації втручання працівників служби у діяльність платників, зокрема, завдання не тиснути на бізнес, а сприяти його розвитку. Позиція фіскальної служби базується на підтриманні відкритого діалогу з бізнесом для обговорення проблемних для суб’єктів господарювання питань та спільного пошуку оптимальних шляхів їх вирішення.

Під час заходу особлива увага була приділена темі своєчасності сплати податків, зборів та платежів до бюджетів різних рівнів. Також обговорювалися хвилюючі питання для бізнесу: відшкодування податку на додану вартість, електронне адміністрування ПДВ, сплата земельного податку та легалізація заробітної плати.

Спілкування платників податків та представників Чернігівської ОДПІ було результативним та корисним для обох сторін. Податківці прагнуть вести відкритий й конструктивний діалог з платниками та досягати повного порозуміння.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини