Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:46:12

Громадська рада при ГУ ДФС у Чернігівській області долучилась до обговорення проблемних питань ведення бізнесу

30.09.2016   09:18Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області відбулось відкрите засідання Громадської ради, в якому взяли участь начальник фіскальної служби області Олексій Барановський та керівники ведучих підрозділів.

На засіданні був присутній заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, а також депутати обласної ради, представники аграрного сектору та підприємці.

Розглядали проблемні питання, що виникають у роботі суб’єктів господарювання.

Начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Олексій Барановський повідомив присутнім про стан наповнення бюджетів та основні напрямки роботи. Зокрема зазначив, що фіскальна служба області щомісячно забезпечує у середньому 450 млн. грн. надходжень  до державного та місцевих бюджетів. Загалом протягом 8 місяців поточного року платниками області сплачено 3,6 млрд. грн. податків та зборів.

- Ми налаштовані на взаємодію з бізнесом, який сумлінно сплачує податки  та партнерські стосунки, - зазначив Олексій Барановський.
Арсен Дідур наголосив на важливості вивчення та вирішення проблемних питань аграрного сектору області. Зокрема, оподаткування аграрного сектору.

Аграрії вийшли з пропозицією стосовно запровадження системи оподаткування у залежності від площі сільськогосподарських угідь, що забезпечить прозорість та спростить адміністрування податків. Також висловлювалися щодо внесення законодавчих змін, спрямованих на розвиток підприємництва.

Члени Громадської ради порушили питання легалізації робочих місць, зокрема на ринках. Як зазначила представник Чернігівської профспілки підприємців Олена Варнакова, нині деякі неплатники почувають себе досить комфортно. Тому робота фіскальної служби та позиція громадськості мають сприяти, щоб підприємці працювали в рівних умовах та сплачували податки. На це мають бути спрямовані і законодавчі зміни. Також висловлювали думку щодо необхідності збереження спрощеної системи оподаткування.

У ході зустрічі громадськість відмітила тенденцію до зміцнення партнерських стосунків між бізнесом та податківцями та внесли пропозиції по покращенню умов обслуговування платників  в АЦСК в Чернігівській області.

За результатами зустрічі прийнято рішення про звернення до центральних органів виконавчої влади з питань, які будуть сприяти покращенню умов ведення бізнесу.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини