Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:15:52

Поліція затримала чоловіка, який забив до смерті свою співмешканку

14.09.2016   11:34

Поліцейські Корюківського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області відкрили кримінальне провадження за фактом смерті жінки, яку після спільного вживання спиртних напоїв побив її співмешканець.

До чергової частини Корюківського відділення поліції надійшло повідомлення медиків, що за місцем проживання в одному з сіл району від численних травм голови померла жінка.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції, яка відтворила хід подій тієї ночі. Так, було встановлено, що місцевий житель із своєю співмешканкою вживали алкоголь. Близько четвертої ранку між ними виникла сварка. Щоб довести свою правоту, чоловік декілька разів вдарив жінку по обличчю, від чого вона не встояла на ногах та, падаючи, вдарилась головою об двері. Після цього потерпіла ще змогла підвестися та самостійно дійти до ліжка. А на ранок співмешканець виявив її вже бездиханне тіло.

Спочатку чоловік заперечував свою провину, але під тиском неспростовних доказів зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини