Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:36:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.09.2016   09:35Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 4 вересня до 8:00 5 вересня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок виявлення боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій 6  осіб  постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Рокосовського та 1-го Травня о 6 год.  24 хв. 4 вересня водій автомобіля "ВАЗ-2101" здійснив зіткнення з автомобілем "ГАЗ-31029". Внаслідок пригоди водій автомобіля "ГАЗ-31029" отримав травми, був доставлений до Чернігівської міської лікарні № 2 та після надання медичної допомоги відпущений до дому;

- в м. Бахмач біля ринку «Колос» по вул. Пушкіна, 24 о 10 год.  4 вересня сталася  дорожньо-транспортна пригода  за  участю  автомобіля "ВАЗ-2107" та велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримав травми, але від госпіталізації відмовився;

- в м. Сновськ по вул. Залізничній, біля магазину будівельних матеріалів, о 20 год. 45 хв.  4  вересня сталося зіткнення автомобілів  "ВАЗ-2106" та "Hyundai Getz". Внаслідок пригоди обидва водії автомобілів та пасажир "Hyundai Getz" отримали травми різного ступеню важкості та були госпіталізовані до Сновської центральної районної лікарні.
 


Пожежі – 4, з них 3 пожежі в житловому секторі (1 особа отримала опіки) та  1 випадок загоряння сміття на відкритій території на площі 2 кв.м.


Виявлення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

На відкритій території біля с. Анисів Чернігівського району  о 15 год. 25 хв. 4 вересня були виявлені 4 артилерійські снаряди калібру 152 мм часів Другої світової війни. Місце знахідки охороняється.Знищення даних вибухонебезпечних предметів планується здійснити 5 вересня групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12  мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки –12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі –12 мкр/год, Семенівка –10  мкр/год.,  Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 4 вересня до 20 години 5 вересня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, ввечері невеликий короткочасний дощ, часом гроза. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 12-17º тепла, вдень  26-31º тепла.
По Чернігову температура вночі 13-15º тепла, вдень 28-30º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини