Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:41:17

В День знань поліція буде особливо пильною поблизу навчальних закладів

31.08.2016   16:52Агенцiя

1 вересня поліцейські Чернігівської області, в тому числі патрульна поліція, будуть нести службу в посиленому режимі, охороняючи публічний порядок і безпеку на територіях шкіл та на пішохідних переходах в безпосередній близькості від навчальних закладів.

У рамках профілактичної операції «Увага! Діти – на дорозі!» та з нагоди відзначення в країні Дня знань поліція посилює превентивні заходи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
На кожному пішохідному переході поблизу шкіл будуть чергувати та патрулювати наряди з безпеки дорожнього руху.

Під час урочистих заходів зі школярами, освітянами та батьками на шкільних лінійках в кожній школі Чернігівщини передбачено присутність керівного складу місцевої поліції, а в обласному центрі ще й патрульних поліцейських.

Вони поінформують всіх учасників свята про необхідність пам’ятати правила дорожнього руху та обов’язково їх дотримуватись. Також правоохоронці звернуть увагу присутніх на запобігання вчинення правопорушень. 

А протягом вересня в кожній школі області поліцейські проведуть тематичні заходи та профілактичні лекції з тематики безпеки дорожнього руху.
Також особливий контроль поліції буде звернуто і на технічний стан транспорту, перш за все — шкільних автобусів.

Взято на контроль діяльність дорожніх та комунальних організацій щодо приведення вулично-шляхової мережі поряд з навчальними закладами у відповідність вимогам безпеки дорожнього руху.

Зокрема, контролюється усунення ямковості, нанесення дорожньої розмітки, наявність та відповідність встановлення дорожніх знаків, а також інших засобів регулювання дорожнього руху.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини