Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:45:24

169 навчальному гвардійському центру було вручено Бойовий Прапор

29.08.2016   13:27

24 серпня під час проведення параду з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, рішенням Президента України, Міністра оборони України, 169 навчальному гвардійському центру було вручено Бойовий Прапор.

У навчальному центрі було проведено урочисте шикування з виносом Бойового Прапору. Бойовий Прапор військової частини Збройних Сил України є символом честі, доблесті, слави і зобов'язує кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити Українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити Українську державу, не шкодуючи свого життя.

Традиції вручення військових знамен сягають своїм корінням у далеке минуле і тісно пов’язане з історію українського державотворення. Від часів Київської Русі до пори національно-визвольних змагань за незалежність України, Стяг, Бойова Хоругва та Прапор, завжди були для воїнів втіленням звитяги, бойового братерства і віри у перемогу.

Нинішні захисники України, гідні слави воїнів минулих поколінь, твердо і впевнено стоять під Бойовими Прапорами та віддано служать українському народові. Під знаменами української армії тисячі патріотів, які за покликом серця обрали героїчну професію воїна-захисника рідної землі. В умовах всенародної боротьби проти зухвалої російської агресії, саме військові стали головною надією нашої держави.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини