Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:33:30

Поліція розслідує обставини загибелі учасника АТО

05.08.2016   09:18

Правоохоронці встановлюють обставини трагедії, коли 3 серпня на околиці Чернігова в результаті підриву на ручній осколочній гранаті загинув 24-річний чернігівець, учасник антитерористичної операції.

3 серпня близько 16:45 на лінію «102» надійшло повідомлення, що в приватному секторі Чернігова неподалік від Десни чоловік підірвався на гранаті. На місце пригоди негайно виїхали слідчо-оперативні групи та керівництво Чернігівського відділу поліції і Головного управління Нацполіції в області, вибухотехніки та судмедексперт.

При огляді події та тіла загиблого було встановлено, що на місці пригоди він був сам і загинув миттєво. В ході проведення подальшої перевірки з’ясувалося, що загиблим є житель Чернігова 1992 року народження, який з березня 2014 по березень 2015 року воював у зоні АТО на Донбасі, а після демобілізації через деякий час розлучився з дружиною та проживав з батьками.

Того дня він приходив до колишньої дружини та пропонував їй відновити стосунки й знову жити разом, на що та відповіла відмовою. Після цього чоловік вийшов з її квартири в невідомому напрямку, а через деякий час родичі дружини повідомили про трагедію — це сталося поблизу їх господарства.

В ході огляду місця пригоди та обстеження тіла судмедекспертом було виявлено важіль запалу ручної осколкової гранати і кілька десятків осколків у тілі загиблого.

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 264 Кримінального кодексу України (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). Досудове розслідування триває, продовжується збір речових доказів та свідчень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини