Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:47:49

На Красній площі Чернігова урочисто відзначили День Національної поліції України. ФОТОрепортаж

05.08.2016   07:15Агенцiя

У святкових заходах з нагоди першої річниці Національної поліції України взяли участь керівництво ГУНП, представники обласної та міської влади, правоохоронці.

4 серпня обласний центр над Десною разом із правоохоронцями відзначав День Національної поліції України. На центральній площі Чернігова, що носить назву Красна, тобто красива, вишикувалися у парадних одностроях юнаки і дівчата, які гордо носять звання поліцейський.

Чернігівці і гості міста вітали патрульну поліцію, поліцейських Чернігівського відділу поліції, спецпризначенців роти «Чернігів», бійців роти поліції особливого призначення та співробітників поліції охорони.

На Красній площі Чернігова була виставлена для огляду техніка поліції, озброєння та амуніція, чим одразу скористалися глядачі свята – вони фотографувалися з усміхненими поліцейськими та жваво вивчали експонати під відкритим небом.

Урочисті заходи відкрилися виконанням Державного гімну, присутні заслухали святкову телеграму від Голови Нацполіції Хатії Деканоїдзе, після чого тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області підполковник поліції Євген Гончаров привітав поліцейських зі святом. У своєму виступі він підкреслив значну роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку в Державі.

Присутні вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули, виконуючи службовий обов’язок у мирних містах і селах, та у зоні воєнних дій на Донбасі, захищаючи Україну від російсько-терористичних військ.

Кошик із квітами був поставлений до памятника загиблим правооохоронцям Чернігівщини, який знаходиться біля адмінбудівлі Головного управління Нацполіції.

Свято поліції об'єднало і тих, хто проходив службу впродовж минулих років, і тих, хто продовжує служити й працювати в органах Національної поліції, а також представників державних структур влади та органів місцевого самоврядування.

Із привітальним словом перед зібранням виступили перший заступник Голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич, Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко та Голова Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко. Керівники області і міста вручили поліцейським відомчі відзнаки та грамоти.

Після завершення офіційної частини всі бажаючи мали змогу поспілкуватися з правоохоронцями, вивчити їх озброєння, сфотографуватися та з перших уст почути про хід реформ у правоохоронному відомстві.

Свято вийшло якраз таким, як і задумувалося – щирим, відкритим, без зайвого пафосу і офіціозу. Його родзинкою було якраз живе спілкування із носіями реформ у поліції – молодими правоохоронцями, за якими майбутнє.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.