Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:36:33

Впродовж доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі, що виникли внаслідок розряду блискавки

04.08.2016   07:11Агенцiя

2 серпня о 16:50 у Борзнянському районі до Служби порятунку 101 надійшли повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Шаповалівка.

До місця події оперативно прибули рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Крім того, було залучено вогнеборців місцевої пожежної команди з сусіднього села Високе та приватний трактор з ємністю 10 куб. м для підвозу пожежно-рятувальним підрозділам води на цілі пожежогасіння. Спільними діями пожежу о 17:35 локалізували та о 18:40 остаточно ліквідували. В ході гасіння вогнеборці врятували з палаючої оселі 86-річну господарку будинку та не допустили розповсюдження вогню на 2 поруч розташовані господарчі будівлі.

Цього ж дня о 12:47 у м. Семенівка до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загорання приватного гаражу по вул. Лугова. Вогнеборці 11-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули за викликом, о 12:55 пожежу локалізували, а о 13:00 остаточно ліквідували. Під час гасіння рятувальники не дали вогню розповсюдитись на поруч розташовані 2 житлові будинки та 2 господарчі споруди.

У м. Новгород-Сіверський грозовий розряд спричинив пожежі двох господарських споруд, що по І-му пров. Успенського та вулиці Залінійній. Рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння. В обох випадках вогнем знищено покрівлі та перекриття будівель.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини