Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:48:48

У прокуратурі області проведено нараду за участі правоохоронців та голови ОДА

23.07.2016   08:52Агенцiя

22 липня, у прокуратурі Чернігівської області відбулася координаційна нарада з питань ефективності взаємодії правоохоронних органів у сфері протидії злочинності.

Для дискусії за «круглим» столом, на запрошення прокурора області В. Носенка, зібралися керівники правоохоронних органів Чернігівщини, а також апеляційного суду і обласної державної адміністрації.

Учасники наради представили статистичні та аналітичні дані про стан справ із протидії злочинності у сферах відповідальності очолюваних ними суб'єктів правоохоронної діяльності. У ході обміну інформацією та колективного обговорення актуальної проблематики правоохоронці скоригували вже діючі, а також визначили нові механізми співпраці як для подолання окремих негативних тенденцій у структурі та динаміці злочинності, так і для комплексного поліпшення криміногенної ситуації в регіоні, підвищення ефективності захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави.

Участь у роботі наради, зокрема, взяли заступник прокурора області Д. Сірик, виконуючий обов’язки начальника ГУ Національної поліції в Чернігівській області Е. Альохін, начальник УСБ в області О. Довженко, перший заступник начальника ГУ ДФС в Чернігівській області В. Нечай, виконувач обов’язків начальника Чернігівської митниці ДФС В. Супруненко, начальник Чернігівського прикордонного загону С. Тиркалов, начальники окремих підрозділів Нацполіції України в Чернігівській області: з протидії наркозлочинності С. Грукач, з протидії кіберзлочинам – В. Філіпович, з протидії злочинам в економічній сфері В. Духно. Також активно долучилися до обговорень заступник голови Апеляційного суду Чернігівської області О. Сердюк та голова Чернігівської облдержадміністрації В. Куліч.

Керівник виконавчої влади області – голова ОДА В. Куліч, – крім іншого, звернув увагу правоохоронців на необхідність якісних змін комунікації між правоохоронними органами і жителями області, а також підвищення пріоритетності роботи у сфері протидії корупції, злочинам проти життя і здоров’я людини, її власності.

Голова ОДА висловив переконання в тому, що ефективна взаємодія органів правопорядку в роботі за цими напрямками здатна відчутно підвищити комфорт життя і поліпшити соціальний клімат.

Постанова координаційної наради спрямована для виконання відповідним правоохоронним органам. Загальний контроль за виконанням визначених нею заходів забезпечуватиметься прокуратурою області.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини