Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:44:29

Протягом півріччя виявили порушень митних правил на 19,6 млн. гривень

15.07.2016   08:53Агенцiя

Про це повідомили в управлінні боротьби з митними правопорушення Чернігівської митниці ДФС.

Протягом січня-червня 2016 року за фактами порушень митного законодавства митницею складено 315 проколів загальною вартістю предметів 19,6 млн. гривень.

За кількістю справ переважають порушення, пов’язані з недоставленням товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до митниці призначення, видача їх без органу або втрата (ст. 470 Митного кодексу України), порушення порядку проходження митного контролю у зонах (коридорах) спрощеного митного контролю (ст. 471) та недекларування товарів, транспортних засобів комерційного призначення (ст. 472).

Основні категорії предметів, що стали об’єктами порушень митних правил: промислові товари, сировина й матеріали, продовольчі товари і сільгосппродукція, національна та іноземна валюта, транспортні засоби.
   
За цей же період працівники митниці направили до правоохоронних органів 48 повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень, що стосувалися незаконного переміщення через кордон наркотичних засобів, старовинних предметів, засобів негласного отримання інформації та оборони.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини