Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:15:14

Урочистості з нагоди випуску молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби

02.07.2016   15:28Агенцiя

2 липня на Красній площі міста Чернігова відбувся перший випуск молодих фахівців Академії Державної пенітенціарної служби.

В урочистому заході прийняли участь Міністр юстиції України Павло Петренко, заступник міністра освіти і науки – Роман Греба, Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Палагнюк, Голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, Голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В'ячеслав Хардіков та ін.

Диплом державного зразка за спеціальністю «Правознавство» отримали 202 особи, з них 137 присвоєно спеціальне звання «лейтенант внутрішньої служби». Вперше, 13 випускникам, які навчалися на відмінно, було присвоєно первинне спеціальне звання на ступінь вище «старший лейтенант внутрішньої служби».

Міністр юстиції Павло Петренко разом з очільником Державної пенітенціарної служби України Володимиром Палагнюком вручили дипломи з відзнакою найкращим з майбутніх пенітенціаріїв. З вітальним словом до випускників та їх наставників звернулися запрошені гості, які привітали випускників із здобуттям юридичної освіти та побажали успіхів в подальшій роботі.

Урочисто привітати випускників зібралось також чимало чернігівців. Родичі, близькі, друзі випускників Академії і просто пересічні громадяни мали змогу спостерігати за святковим дійством, проходження урочистим маршем та сфотографуватися з почесними гостями.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.