Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:57:54

Із зони АТО повернулись податкові міліціонери Чернігівщини

30.06.2016   15:45Агенцiя

За час проведення на сході країни антитерористичної операції податківці Чернігівщини постійно несуть службу у складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби «Фантом».

Одне з основних завдань, що стоїть перед ними, протидія незаконному перевезенню товарів через умовний кордон вздовж  лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей.

У Головному управлінні ДФС повідомляють, що днями закінчилася п’ята ротація, під час якої у зоні АТО несли службу 9 податкових міліціонерів. Троє з них у червні повернулися додому, а решта - шість – ще залишилися у небезпечній зоні.

Взагалі у складі підрозділу «Фантом» несли службу 24 податківці Чернігівщини, які в складі 6-ти ротацій вже 40 разів виїжджали до зони проведення бойових дій. На даний час  у зоні АТО перебувають 9 податківців Чернігівщини.

Слід зазначити, що всі учасники добровільно виявили бажання виконувати свій обов’язок перед Батьківщиною. Небезпечне відрядження у середньому триває 2 місяці, але інколи продовжується на вдвічі більший термін.

У небезпечній зоні податківці контролюють законність переміщення товарів, вантажів і транспортних засобів та протидіють фінансовим злочинам. Завдяки цьому на ринки України не потрапила значна кількість контрабандних та фальсифікованих товарів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини