Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:24:10

Відбулися заходи до Дня молоді

28.06.2016   12:39

Напередодні Дня молоді біля пам'ятника Володимиру Мономаху відбулася офіційна зустріч міського голови Ольги Попенко з представниками кращої трудової та студентської молоді міста Прилуки.

У зустрічі також взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, спеціаліст І категорії сектора по фізичній культурі та спорту міської ради Руслан Мосціпан, директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Юлія Касьян.

Міський голова привітала прилучан з Днем молоді, побажавши їм завжди бути молодими душею та займати активну позицію в житті міста та країни. Крім того, Ольга Попенко наголосила, що дуже добре, що в місті є така активна та творча молодь, яка хоче творити і вирішувати питання громади міста.

Кращих представників молодого покоління громади міста Ольга Попенко нагородила Подяками міського голови та цінними подарунками.

За активну громадську позицію, повагу до українського народу та підтримку тих, хто захищає правду й проявляє справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України та з нагоди Дня молоді Подяки міського голови вручено:
САКАДЬОЛУ ПАВЛУ ОЛЕКСІЙОВИЧУ – члену громадської організації «Патріот Прилуки», учаснику бойових дій у зоні АТО, депутату Прилуцької міської ради;
КАТЮСІ ОЛЕКСІЮ СЕРГІЙОВИЧУ – члену громадської організації «Учасники антитерористичної операції «ЩИТ», учаснику бойових дій у зоні АТО.

За активну громадську позицію, підтримку наших бійців у зоні АТО, здійснення молодіжної політики Подяка міського голови вручена КУПРІЙ ВІТІ ГРИГОРІВНІ – волонтеру, заступнику голови громадської організації «Патріот ПРИЛУКИ».

За вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня молоді Подяка міського голови вручена ДЕМЧЕНКО ОЛЕНІ ПЕТРІВНІ – лікарю-анестезіологу анестезіологічного відділення з ліжками для інтенсивної терапії, завідувачу відділення переливання крові комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня».

Також відзначено Подякою міського голови за вагомий внесок у реалізацію державної правової політики в галузі освіти міста ПРОКОПЕНКА ЯРОСЛАВА МИКОЛАЙОВИЧА – юрисконсульта управління освіти міської ради.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики з питань молоді та спорту, популяризацію, підтримку та розвиток фізичної культури та здорового способу життя в місті та з нагоди Дня молоді Подяка міського голови вручена ГАВУРІ ОЛЕКСАНДРУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ – тренеру-викладачу ДЮСШ з футболу.

За вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики, створення та підтримку різноманітних культурних заходів у місті та з нагоди Дня молоді Подяка міського голови вручена:
СІКАЛОВІЙ ЮЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНІ – художнику міського будинку культури;
ГОЛУБ ЯНІ ГРИГОРІВНІ – керівнику театру вогню та світла «Агній»;
ХАРЧЕНКО ТЕТЯНІ ВОЛОДИМИРІВНІ – керівнику народного театру хореографічної мініатюри «Апломб»;
ПРАВДИВЕЦЬ ОЛЕСІ ОЛЕКСАНДРІВНІ – адміністратору міського будинку культури;
ТЕРЕЩЕНКУ ЮРІЮ МИКОЛАЙОВИЧУ – техніку-радисту міського будинку культури;
ВЕДМІДСЬКІЙ АННІ ОЛЕКСАНДРІВНІ – керівнику народної студії вокального мистецтва «Оріон».

За вагомий особистий внесок в організацію театрального руху в місті, розвиток молодіжної політики, організацію та проведення різноманітних культурних заходів та з нагоди Дня молоді Подяка міського голови вручена членам громадської організації «АРТ-ТЕМА», а саме:
САРАНЕНКО ДАРИНІ ОЛЕГІВНІ
ПІПОТЬ ВЕРОНІЦІ ВОЛОДИМИРІВНІ
ІВАНОВІЙ АЛІНІ СЕРГІЇВНІ
ДУБОВОМУ ПАВЛУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ
РОЗКОКОСІ ДАРИНІ ОЛЕГІВНІ
АНТОНЕНКУ АНДРІЮ АНАТОЛІЙОВИЧУ
НЕДІЛЬЧЕНКУ ВЯЧЕСЛАВУ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ.

Перед присутніми виступив член громадської організації «АРТ-ТЕМА» В’ячеслав Недільченко.

Музичні вітання дарували молодь міста: Марина Іванченко, студентки Прилуцького медичного училища Інна Ткач та Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка Маргарита Мигун.

Цьогоріч День молоді відзначається разом із Міжнародним днем боротьби із зловживанням наркотиків і поширенням наркотичних речовин.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.