Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:13:39

Відбулася низка презентацій роботодавця, участь у яких взяли понад 60 шукачів роботи

18.06.2016   10:28

Одним із пріоритетів діяльності служби зайнятості є тісна взаємодія з роботодавцями, оскільки саме від них залежить кількість вакансій на ринку праці і успішне працевлаштування громадян.

Тому роботодавці постійно залучаються до заходів, які проводяться службою зайнятості для безробітних.
Так, цього тижня в Чернігівському МЦЗ відбулася низка презентацій роботодавця, участь у яких взяли понад 60 шукачів роботи.

15 червня про філію ТОВ «Рекс Шуз Мейкер ЛТД» - підприємства, що спеціалізується на виробництві жіночого шкіряного взуття, безробітним розповіли його представники. Зокрема було зазначено, що нині їм потрібні складальники взуття.

Підприємство розташоване в селі Виповзів Козелецького району, тому роботодавець гарантує працівникам підвіз до місця роботи і назад додому, а також належні умови праці, офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату та соціальні гарантії.

16 червня, запросивши на захід безробітних кухарів, їм презентували ТОВ «Фастфуд – Чернігів», ТОВ «Альянс Маркет», якому належить мережа чернігівських магазинів «Союз» та «Квартал» і приватних підприємців, котрі працюють у сфері громадського харчування.

Того ж дня на іншій презентації роботу вже пропонували продавцям продовольчих та непродовольчих товарів. Останнім - у відділ косметики до приватного підприємця, а от продавці продовольчих товарів потрібні ТОВ «Чекос», ТОВ «Фоззі-фуд» (магазини «Сільпо»), ТОВ «Альянс Маркет» та ПП «Седам - Маркет».

17 червня відбулася презентація ПАТ «МКіМО» (завод металоконструкцій і металооснастки), ТОВ «Чернігів Град Буд» та ТОВ «Український кардан». Запрошеним було запропоновано вакансії слюсаря, слюсаря-ремонтника, слюсаря сантехніка.

Під час усіх заходів присутніх інформували про стан та основні тенденції ринку праці, діяльність підприємств та перспективи розвитку, вимоги до претендентів, умови праці, заробітну плату тощо. Особливу увагу фахівці служби зайнятості звернули на можливість проходження безробітними стажування безпосередньо у роботодавця на робочому місці.

Пропозиції роботи зацікавила присутніх. Вони ставили різні запитання, зокрема, щодо соціальних гарантій та пільг працівникам. Бажаючих працювати роботодавці запросили відвідати підприємства, щоб детального ознайомитися з умовами праці.


Валентина Федусь, відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини