Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:25:20

Щодо закладів оздоровлення і відпочинку

16.06.2016   17:15Агенцiя

В нинішньому оздоровчому сезоні за дорученням т.в.о. Голови держсанепідслужби України забезпечена участь спеціалістів ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» у роботі комісій по прийомці закладів оздоровлення і відпочинку до роботи.

Надані фахові рекомендації по оцінці готовності закладів до оздоровчого періоду та проведені дослідження води на відповідність нормативам.

Питання щодо підготовки до початку оздоровчої кампанії заслуховувалося на засіданнях обласної міжвідомчої комісії при облдержадміністрації за участю спеціалістів ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України», прийнята участь у обласній та районних нарадах з питань підготовки закладів оздоровлення і відпочинку до роботи, організованих управліннями ти відділами освіти.

У оздоровчому сезоні планується відкрити 496 закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, а саме: закладів оздоровлення - 21, закладів відпочинку - 475.

Всі табори з денним перебуванням дітей перевірені комісіями щодо готовності їх до роботи та отримали відповідні дозволи.

В ході перевірок закладів спеціалістами ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» надані рекомендації комісіям та керівникам закладів щодо усунення виявлених порушень санітарних правил та норм.

Проведено 507 досліджень води питної на відповідність ДСанПіНу 2.2.4-171-10 за бак показниками , відхилень - 20 /3,9%/, та 451 дослідження за хімпоказниками, відхилень - 26 /5,8%/. За незадовільними результатами лабораторних досліджень води питної надані рекомендації керівникам /власникам/ закладів щодо проведення чистки та дезінфекції джерел водопостачання, проведені повторні лабораторні дослідження, вода відповідає нормативам.

Проведено 4 дослідження води водоймищ, виявлено 1 відхилення, дослідження води водоймищ тривають.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.