Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:21:15

Чернігівські студенти виявились найкращими в Україні

20.05.2016   09:35Агенцiя

У місті Ужгород, 14 травня, Студреспубліка провела об’єднаний суперфінал всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» та загальнонаціонального конкурсу краси особистості «Перша Леді України».

Кращою студенткою стала представниця Закарпаття Владислава Мазур, а «Першою Леді України» — сумчанка Альона Чибіряк. А переможцем у номінації «Кращий студент-медійник України» став наш земляк - Владислав Пархоменко.

Ужгород тепло зустрів учасників суперфіналу, які з’їхалися з усіх куточків України, аби показати себе з кращої сторони та вибороти кубки переможців і дипломи лауреатів «Кращого студента України»  та корону «Першої Леді України-2013/2015».

Сам захід пройшов у дружній, але змагальній атмосфері. Звісно, всім хочеться перемогти, а особливо, якщо це змагання серед найталановитіших, найкращих і найбільш успішних у своїх регіонах студентів аж за 3 роки. Конкурсна програма була насиченою: за більше, ніж 3 години журі та глядачі побачили 4 виходи учасниць «Першої Леді», представлення, конкурс талантів і соціальні проекти учасників «Кращого студента України» в номінації «комплексна характеристика» та нагородження всіх лауреатів і переможців в інших 6 номінаціях цього конкурсу.

Не оминули увагою цю подію і студенти Чернігівщини. Цього року наш край представляли троє студентів у трьох різних номінаціях.
Важливим досягненням для Чернігівщини можна вважати перемогу студента магістратури Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Владислава Пархоменка у номінації «Кращий студент-медійник України».
Владислав показав себе з найкращого боку та переміг фіналістів із Дніпропетровської і Миколаївської області. Чернігівець на власному прикладі довів, що наші студенти є талановитими, здібними, креативними та можуть боротися за звання «Кращого студента України».

Анастасія Іванова з ЧНТУ стала лауреаткою нагороди «Кращий студент-науковець України» і спантеличила ведучого поясненням суті свого проекту.
 
Студентка ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Вікторія Багмет презентувала Чернігівський регіон у номінації «Кращий студент України – комплексна характеристика». Вікторія довела, що своїми зусиллями і старанням не даремно у грудні 2015р. виборола почесне звання «Кращого студента Чернігівщини» та  гідно представляла нашу область на всеукраїнському рівні.
Вікторія Багмет вразила журі та глядачів своєю харизмою і артистизмом. А соціальний проект чернігівки «Вікістудія» сподобався усім присутнім, який був направлений на популяризацію та підвищення якості написання статей до Вікіпедії.

Захоплюючою частиною заходу було обрання «Першої Леді України». Цього року, на жаль, красуні Сіверського краю не взяли участі у конкурсі краси особистості, але організатори Чернігівської регіональної Студреспубліки запевняють, що наступного року у наших дівчат обов’язково з’явиться така можливість.

По завершенню конкурсу відбулося «After party»  в караоке-клубі, де учасники мали змогу поспілкуватися у вільній атмосфері, поділитися враженнями і привітати один одного, адже всі присутні є найкращими у своїх регіонах і ведуть активне громадське життя.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини