Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:20:08

Посилення відповідальності за порушення правил рибальства та ведення робіт на землях водного фонду

20.05.2016   08:08Агенцiя

Експертна зустріч з представниками Державного агентства рибного господарства України відбулася в приміщенні Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації 19 травня.

В он-лайн режимі через відеопортал YouТube експерти, громадськість говорили про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення правил рибальства та ведення робіт на землях водного фонду».

Зокрема учасники зустрічі обговорювали мету та основні завдання вищезазначеного проекту. Також були порушені питання відповідальності за порушення громадянами та посадовими особами правил рибальства.

Під час зустрічі експерти звернули увагу на правові аспекти даної сфери. А саме згадувалися Кримінальний кодекс України, Кодекс України про адміністративні правопорушення, Закони України "Про тваринний світ", "Про охорону навколишнього природного середовища", "Про Червону книгу України", "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів", "Про аквакультуру".

Експерти та учасники зустрічі мали змогу обговорити можливі прогнози щодо введення в дію проекту Закону, а саме: сприяння раціональному використанню і охороні навколишнього природного середовища, створенню більш ефективного механізму щодо припинення порушень вимог законодавства у сфері охорони довкілля та усунення їх негативних наслідків.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини