Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:17:21

ЧОО "Милосердя і доброта" – з турботою про матерів

19.05.2016   09:38Агенцiя

Материнство – це завжди щастя. Але разом з тим, це завжди клопоти, мудрість, терпіння та щоденна нелегка праця. Особливо, якщо йдеться про багатодітні родини, про матерів, які виховують діток з особливими потребами, про матерів-героїнь, одиноких матерів, про тих, хто замінив матір, взявши на себе нелегкий обов’язок опікунства над дитиною...

Це добре розуміють у Чернігівському обласному об'єднанні "Милосердя і Доброта", очолюваному депутатом Чернігівської обласної ради Артуром Зінов'євим, та допомагають таким родинам, постійно підтримують їхніх берегинь – матерів, приділяють належну увагу дітям з таких сімей, адже саме вони найбільше потребують уваги та підтримки. І звичайно ж, не залишають в обласному об'єднанні "Милосердя і Доброта" поза увагою матерів у їхнє свято – День матері. Щорічно з нагоди цього свята проводяться заходи з вшанування тих, хто дарував найдорогоцінніше – життя, кого з любов’ю називають таким простим, але найважливішим на світі словом – «мама».

Не стало виключенням і цьогорічне свято матері. 13 травня Чернігівське обласне об'єднання "Милосердя і Доброта" спільно з Міським благодійним фондом "Милосердя і Доброта" знову зібрали на світле, можна сказати, родинне свято жінок, які віддають всі свої сили дітям і не чекають на подяку за це. Проте саме вони так потребують теплого щирого слова та уваги. Понад 40 матерів-героїнь та багатодітних матерів привітав квітами та гостинцями депутат Чернігівської обласної ради Артур Зінов'єв, якого винуватиці події знають не зі шпальт газет чи передвиборних біг-бордів, а завдяки безпосередньому спілкуванню та постійній підтримці. 

А особливо зворушливими та дуже щирими були привітання від самих діток – учнів 4-Д класу Чернігівського колегіуму № 11 (класний керівник Тамара Пивоварова), які підготували для заслужених матусь свій святковий виступ.

Та головне, що отримали матері завдяки організованому заходу – це радість спілкування, можливість знову зустрітися, поділитися своїми проблемами та здобутками, адже всі знайомі між собою, бо бачяться вже не вперше, і, що немало важливо, – можливість хоч трішки відпочити. Тож на святі винуватиці події посміхалися, раділи зустрічі, дякували її організаторам і говорили, говорили, говорили… Звичайно ж, про своїх діток. Бо саме про них кожна мати може говорити безкінечно.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини