Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:41:54

В області тривають роботи з облаштування державного кордону

21.04.2016   17:04

20 квітня заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко взяв участь у засіданні міжнародного семінару з питань делімітації та демаркації державних кордонів, яке відбулося в міжнародному пункті пропуску Сеньківка Городнянського району.

Учасники заходу ознайомилися з ходом облаштування ділянки українсько-білоруського кордону та обговорили нагальні проблеми, які виникають під час демаркації державного кордону.

Серед проблемних питань – розчищення п’ятиметрової смуги вздовж лінії кордону в межах лісових господарств Чернігівської області. На даний час ці роботи розпочаті в Новгород-Сіверському та Семенівському районах.

Також триває процес відведення земельних ділянок в межах п’ятидесятиметрової прикордонної смуги, проводяться розрахунки їх категорійності, підготовка та оформлення землевпорядної документації.

Паралельно з цим ведуться інженерні роботи зі встановлення спостережних веж та металевого сітчастого загородження. Здійснюється облаштування блок-постів, бліндажів, окопів та інших захисних споруджень.

– Процес демаркації спільного кордону особливо важливий, оскільки його якнайшвидше завершення посприяє подальшому всебічному розвитку міжрегіональної прикордонної взаємодії, – зазначив Сергій Сергієнко в ході обговорення.

Він запевнив учасників семінару, що обласна державна адміністрація, місцеві органи виконавчої влади та самоврядування і надалі всебічно сприятимуть організаційно-технічному забезпеченню виконання заходів із демаркації державного кордону.

Під час перебування у Сеньківці заступник голови облдержадміністрації ознайомився також з процесом реалізації проекту «Стіна» на російсько-українському кордоні.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.