Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:01:02

Розглянуто шляхи подальшого функціонування приміщення кінотеатру ім. Щорса

16.04.2016   08:19

15 квітня відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності і з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери, яке провели їх очільники Анатолій Мельник та Сергій Журман.

У порядок денний було внесене питання щодо вирішення подальшого функціонування приміщення кінотеатру імені Щорса комунального підприємства «Чернігівкіно» Чернігівської обласної ради. В його обговоренні взяли участь депутати обласної ради, представники громадських організацій, керівник КП "Чернігівкіно" та інші.

Анатолій Мельник нагадав присутнім, що розпорядженням голови обласної державної адміністрації було затверджено склад робочої групи з опрацювання пропозицій щодо подальшого функціонування приміщення кінотеатру імені Щорса, до складу якої увійшли представники облдержадміністрації, обласної ради, громадських та профспілкових організацій.

19 лютого, 11 та 28 березня 2016 року відбулися засідання робочої групи стосовно подальшого функціонування даного приміщення, на яких було розглянуто 8 проектів (пропозицій) щодо подальшого використання приміщення кінотеатру ім. Щорса.

Разом з тим було проведено громадське обговорення вищезазначених проектів. За результатами засідання робочої групи від 28 березня 2016 року громадськістю вирішено подати на розгляд обласної ради 2 проекти щодо подальшого функціонування приміщення кінотеатру ім. Щорса, а саме створення - обласного кіно-мистецького центру розвитку культури та національно-патріотичного виховання» і обласного театрально-мистецького центру.

У ході дискусії учасники засідання вирішили доопрацювати дане питання, аби в майбутньому прийняти виважене консолідоване рішення щодо ефективного функціонування приміщення кінотеатру.

Цього ж дня депутати постійної комісії з питань управління та розпорядження об'єктами комунальної власності заслухали звіти керівників комунальних підприємств обласної ради – «Ліки України», «Чернігівоблагроліс», Чернігівського, Ніжинського, Прилуцького і Новгород-Сіверського міжміських бюро технічної інвентаризації, а також розглянули інші профільні питання.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.