Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:14:10

Михайло Волинець: готуються страйкувати працівники ДП "Чернігівторф"

06.04.2016   09:18

На Чернігівщині готуються до безстрокових акцій протесту працівники ДП "Чернігівторф". Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

Торфовидобувники зі Смолиного готові до безстрокових акцій протесту! Про це повідомила голова первинного осередку НПГУ Смолинської дільниці з видобутку торфу ДП «Чернігівторф», депутат Чернігівської райради Валентина Огієнко…Проблеми на підприємстві, на якому працює понад 60 осіб, особливо загострилися із травня минулого року з появою проросійського інвестора – ТОВ «Терма Груп», - написав він.

Посилаючись на слова Валентини Огієнко, Михайло Волинець написав, що новий інвестор не збирався запускати завод, тому співробітники зробили це самовільно. Але виникла проблема з реалізацію брикетів.

Днями у Смолиному з’явилася ще одна проблема – загорівся торф’яник. Для його гасіння довелося звернутися до військових, бо вогонь, який нічим було загасити - на заводі не знайшлося дизпального, щоб заправити техніку.

Тож, торфовидобувникам, аби убезпечити себе від безробіття, а село від загибелі, нічого іншого не залишається, як розпочинати безстрокову акцію протесту.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини