Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 21:09:31

На території однієї з військових частин Повітряних Сил військовослужбовці затримали порушників

31.03.2016   12:14Агенцiя

30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників.

Командиром підрозділу військової частини Повітряних Сил майором Олександром Кривінським під час перевірки несення служби посту візуального спостереження були помічені невідомі особи, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

У ході розшукових заходів військовослужбовцями чергового підрозділу, який очолював прапорщик Олег Бойченко, було затримано двох озброєних осіб, одягнених у військову форму.

За деякий час під час огляду підступів до технічної території старший іншої групи цього підрозділу прапорщик Валерій Качан у супроводі військовослужбовців строкової служби затримав ще двох невідомих осіб, у яких під час обшуку виявлено засоби військового зв’язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості. Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з’ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів.

Завдяки вмілим та рішучим діям осіб добового наряду та військовослужбовців військової частини вдалося запобігти проникненню та вчиненню можливих розвідувально-диверсійних дій з боку невідомих осіб на території військової частини Повітряних Сил Збройних Сил України.

За виявлені рішучість та ініціативу, умілі і злагоджені дії під час затримання порушників військовослужбовців буде заохочено командувачем Повітряних Сил ЗС України.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.