Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:21:27

Педколектив Седнівського НВК радо ділиться своїми досягненнями з друзями. ФОТО

31.03.2016   08:15

26 березня до Седнівського НВК завітали гості з робочою поїздкою з містечка Дружби Ямпільського району Сумської області.

Педагогічний колектив Дружбівського НВК на чолі з директором Лідією Іванівною Сітенко у Седневі  радо вітали завідуюча районним відділом освіти ЧРДА Тетяна Михайлівна Маханькова, дирекція Седнівського НВК Валерій Михайлович Іванов, Ніна Олександрівна Сергієнко, педколектив та учні школи. 

Вихованці навчального закладу провели змістовну екскурсію школою.

Відбулася дружня бесіда  педколективів з питань виховання та навчання майбутнього покоління. Гості із захопленням  слухали виступи духового оркестру під керівництвом Віталія Москальського та Ольги Мамич. Пісенним виступом привітали вихованки НВК Сніжана Дубінська, Влада Король.

Віртуальну віршовану подорож містечком Седнів для гостей здійснила  вчителька Світлана Чугай, продекламувавши авторський вірш «Седнів». Концертну програму продовжив вокально-іструментальний ансамбль «Компанія», керівником якого є отець Євгеній. На завершення робочої поїздки вчитель історії Наталія Шарпата провела екскурсію  «Історичними стежинами Седнева».

Зустріч педколективів сусідніх областей відбулася завдяки знайомству директора Седнівського НВК Валерія Іванова з відомим академіком з Харкова Олександром Сітенком.

На згадку про відвідування Седнівського НВК сумчани отримали книгу «Звіт пам`яток історії та культури Чернігівської області», фотокартину із зображенням Альтанки Глібова. А  колеги з Дружби вручили запашний коровай і подарували картину з побажанням «Нехай вітрила несуть нас до мети!» , у книзі відгуків  дякували за гостинність, теплоту, людяність та професіоналізм, сподіваючись на тісну співпрацю.

Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.