Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 14:48:03

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

03.03.2016   09:31Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 2 березня до 8:00 3 березня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу в житловому секторі та 2 випадки виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни. Внаслідок цих подій постраждали 2 особи.


Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Громадської та Козацької о 8 год. 20 хв. 2 березня водій автомобіля "Chevrolet Lacetti" здійснив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травмпункту Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Чернігові по вул. Шевченка біля будинку №169 о 18 год. 20 хв. 2 березня водій автомобіля екстреної медичної допомоги "Peugeot Boxer" здійснив наїзд на пішохода, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перетинав проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.


Пожежі в житловому секторі – 1.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої Світової війни – 2:

- в с. Лемешівка Городнянського району на відкритій території о 12 год. 20 хв. 2 лютого виявлено артилерійський снаряд калібру 210 мм часів Другої Світової війни. Місце знахідки вибухонебезпечного предмету охороняється. Подана заявка на знешкодження до Управління ДСНС у Чернігівській області;

- групою піротехнічних робіт Управління ДСНС у Чернігівській області о  18 год. 2 березня було знищено ручну гранату РГ-33 мм часів Другої Світової війни, яку було виявлено о 7 год. 50 хв. 2 березня на відкритій території в м. Чернігові по вул. Авіації біля будинку №5.


Гідрологічна ситуація:

На р. Дніпро та р. Десна продовжуються підйоми рівнів води, на окремих ділянках річок спостерігається льодохід.
Вода в межах русел.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 2 березня до 20 години 3 березня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 3-8º тепла.
По Чернігову температура вночі 1-3º тепла, вдень 4-6º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини