Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 02:32:34

Поліція викрила гральний заклад в приміщенні автостанції

25.02.2016   10:17

В Козельці Чернігівської області організатори незаконного бізнесу замаскували гральний заклад під ломбард, при цьому облаштувавши приміщення системою відео спостереження для здійснення фейс-контролю.

Поліція Чернігівщини продовжує вживати комплекс організаційних та практичних заходів щодо повної ліквідації грального бізнесу на території Чернігівської області.

Так, 23 лютого до чергової частини Козелецького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від місцевого жителя, що в райцентрі на автостанції по вулиці Комсомольській працюють гральні автомати.

Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали працівники управління захисту економіки та слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції. Правоохоронці в орендованому приміщенні на автостанції виявили 6 гральних автоматів в робочому стані. На момент огляду в приміщені знаходилися адміністратор закладу, охоронець та 8 гравців.

До грального закладу не міг потрапити будь-хто, тільки перевірені клієнти, оскільки здійснювався фейс-контроль і функціонувала система відеоспостереження, а напис на міцних металевих дверях свідчив, що за ними знаходить ломбард. Поліція вилучила з місця події 6 гральних автоматів, системний блок з тюнером та грошові кошти в сумі майже 4,5 тисячі гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини