Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:52:09

В КЛПЗ "Чернігівський обласний онкологічний диспансер" запрацював ще один лікувальний підрозділ

11.02.2016   12:19Агенцiя

8 лютого там урочисто відкрито денний стаціонар для здійснення хіміотерапевтичного лікування пацієнтів.

Відтепер близько 30  хворих на онкопатологію  щодня  можуть отримувати необхідне лікування у новому відділенні, що  знаходиться у складі поліклініки.

За словами головного лікаря закладу Валерія Зуба, раніше пацієнти також мали можливість  проходити цей  вид терапії, хоча і не в таких комфортних умовах, бо  працював  лише один кабінет на  чотири ліжка, що створювало певні незручності та черги на прийом процедур. Відтепер, завдяки державно-приватному партнерству, зокрема із Благодійним фондом «Поліський оберіг», вдалося відкрити окреме нове відділення.

 «Відділення  оздоблене новими  меблями, зокрема, ліжками, на яких  пацієнт отримуватиме необхідні процедури. Сподіваємося, що черг, на відміну від попереднього часу, не буде, – зазначає  Валерій Зуб. – У відділенні створено всі умови для  оперативного та швидкого прийому  пацієнтів. Крім того, відділенням користуватимуться і інші амбулаторні хворі, які  знаходяться на реабілітаційному  лікуванні після проведених операцій.  Загалом хіміотерапії потребуватимуть близько 2 тисяч пацієнтів, майже половина з яких – жителі  Чернігова».
 
Участь у відкритті відділення денного стаціонару взяли начальник Управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини