Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:03:02

Рятувальники провели профілактичні бесіди з любителями зимової риболовлі

11.02.2016   07:50

Вже протягом тривалого часу на території Чернігівській області утримується плюсова температура повітря, внаслідок чого товщина льоду на водоймах постійно зменшується і наражає на небезпеку любителів зимової риболовлі.

З метою запобігання нещасним випадкам, 10 лютого фахівці Семенівського районного сектору Управління ДСНС у Чернігівській області здійснили профілактично-роз'яснювальний рейд місць зимової риболовлі на річці Ревна.

Як з'ясувалося під час його проведення, жодний з рибалок не мав при собі найпростіших підручних засобів порятунку. Рятувальники розповіли про небезпеку перебування на тонкому льоду, особливо в тих місцях, де б'ють джерела, швидка течія або струмок впадає у річку, роз’яснили до чого може призвести скупчення рибалок на одному місці та пробивання поряд із собою багатьох лунок, а також довели заходи з порятунку у разі потрапляння під тонку кригу.

В ході проведення профілактично-роз'яснювального рейду фахівці ДСНС вручили любителям зимової риболовлі листівки та пам’ятки з правилами безпеки та застерігали бути вкрай обережними і уважними на водоймах, а в період потепління взагалі утриматися від перебування на льоду.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини